sábado, 27 de septiembre de 2008

CONCERT DEL 26

va estar prou be per ser el pimer concert. potser al final ba estar molt millor k al principi.

- LA PLUJA ENS VA JUGAR UNA MALA PASADA i el concert va haver de començar més tard del previst i es va acabar la nostra unica hora k teniem. un altre dia es podra tokar més estona.

- donar les gràcies a la gent k malgrat la puja es va estar mirant el nostre concert ( k no eren poks pel k plovia ) i al Marc del grup THE DEATH k ens va dexar un amplificador pk al nostre guitarrista cristian se li va morir el seu.

SOMBRAS - va ser la cansó de la nostra collita pròpia la que va fer k la gent espavilés i comencés a disfrutar d'un concert k despres dakella prometia.

NO HE PERDIDO LA FE - va ser una cansó de gran èxit també tot i k era una canso més aviat lenta amb una bona melòdia i sonoritat.

VICIO SINIESTRO - era una kanso k prometia i a la gent no la va defraudar tot i k la pluja és la pluja.

MOLINOS DE VIENTO va ser una canso repetida de gran èxit en la que ningú no es va oblidar de saltar i fins i tot va saltar un individu anomenat andreu k va engegar totes les birres a prendre pel cul.

UN ALTRE ASPECTE A COMENTAR: el tècnic de so esperem no trobanse'l més pel carrer perquè alguns instruments estàven més alts k d'altres i aquell gran home va fer el gran gest de no graduar-los per no mullar-se. gràcies tècnic.

AGRAÏMENTS A: la penya de l'espardenya, als pukas, i en destacar a la gent k ens a vingut a veure assajar i k ha estat am nosaltres desde el principi k són: Lilú, david c., Toni, Richi ( tremperamatinera ), vir, ander, sergi i marc.

fins un altre!!!!!

PER CERT HI HAN DOS CONCERTS QUASI SEGURS DELS K JA ANIREM INFORMANT!!!!!

LARGE LIVE TO HEAVY METAL

No hay comentarios: